Novi Playboy bralcem podarja poletno darilo!

Vir: Govori.se
14. 6. 2013

Skiperji, mornarji, čistilci palub, strojničarji in metalci premoga v peč, radujte se, kajti najboljša revija za moške (da, Playboy) vam s tokratno številko, ki je izšla danes, podarja nujen priročnik za vse nadobudne mornarje Morsko prase.

Morsko prase, ki ga je vkup dal fotograf, popotnik, ljubitelj morja, jadranja, sredozemske kuhinje, dalmatinskih pesmi in samotnih zalivov Mitja Zupančič, pa ni le kup nasvetov o tem, kako morate kot novopečeni kapitan sestaviti svojo posadko, s katero se boste podajali osvajati neznane kotičke onkraj Piranskega zaliva in Istre.

V njem je poleg pomembnih podatkov za varno plovbo tudi izbor gostiln, ki jih je vredno obiskati, še več, tu so tudi pesmi, ki se jih je še vredneje priučiti zabrundati. Za dvigovanje morale, kadar boste s svojo tolpo piratov 'plenili' po Kvarnerju in Dalmaciji pač. V njej je recept, kako speči ogromno hobotnico, ki je napadla vašo galejo, pa tudi recepti, kako okusno pripraviti drugi morski živež, od škampov do orade, in tako s polnim želodcem preživeti nov dan na divjem Jadranu.

Mitja Zupančič je tudi gonilna sila založbe Osminka&Co., z zbirko Bukva pa udejanja izjemno smel navtični knjižni program, se nam je pred dvema mesecema zapisalo že v navtični prilogi Playboat. Morsko prase je prava uspešnica med morjeplovci in tistimi, ki se osnovne pomorskih vozlov in obnašanja na vodi še učijo. Ne zamudite torej nove, petkove izdaje Playboya, saj vam knjigo podarjamo skupaj z revijo. Papigo na nogo, leseno nogo na ramo in gremo pomorskim dogodivščinam naproti! Ali obratno ...

Naslovico tokratne številke revije Playboy krasi znana slovenska manekenka Zlata Okugić.

Priporočamo