Po 22 letih zakona se Colin Firth ločuje. Razlog? Zalezovalec!

Po 22 letih zakona se Colin Firth ločuje. Razlog? Zalezovalec! (foto: profimedia) profimedia
16. 12. 2019

59-letni britanski igralec colin Firth je sporočil, da se ločuje od žene Livie Guiggioli, in to dve leti po tem, ko se je razvedelo za podrobnosti njene afere s prijateljem iz otroštva, novinarjem Marcom Brancaccijem.

V zakonu sta preživela kar 22 let, Colin pa pravi, da bosta ne glede na vse ostala v prijateljskih odosih, saj imata dva sina, Luco in Mattea.

Težave v zakonu so se začele lani, saj naj bi zvezdnik začenjal dobivati e-maile, v katerih je Marco grozil njemu in njegovi soprogi, da bo obelodalil podrobnosti svoje afere z Livio, ki se je sicer končala leta 2019, poroča tabloid The Sun.

Marco se je zelo razjezil, ko je Livia prekinila z njim. Colinu je po e-mailu poslal sliko, na kateri je z njegovo soprogo. Kmalu mu je na vrata potrkala policija, ki mu je odvzela računalnik in mobitel. Tako trdi Marco, ki sta ga Colin in Livia obtožila, da jima grozi in ju zasleduje.

"Takrat sem živel v Braziliji, ona pa v Londonu. Verjetno sem edini zalezovalec, ki živi na drugi celini kot njegova domnevna žrtev," še pravi novinar. A tokrat ni bil prvič obtožen za grožnje. Pred 20 leti se je znašel na sodišču - nekdanja žena, s katero ima hčerko, ga je obtožila nasilja in trdila, da je skušala pobegniti od njega, kar je Marco zanikal.

PR-ovci Colina Firtha in njegove družine so medije pozvali, naj spoštujejo zasebnost družine in dodali, da te teme ne bodo komentirali.