Po dveh mesecih se je Melania Trump vrnila k službenim obveznostim: Elegantna je kot vedno!

Po dveh mesecih se je Melania Trump vrnila k službenim obveznostim: Elegantna je kot vedno! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 5. 2020

Skoraj dva meseca se prva dama ZDA ni pojavljala v javnosti. Bila je previdna in odgovorna, v času samoizolacije je ostala v Beli hiši.

Pred nekaj dnevi pa je navdušila javnos, saj je gosila novinarje in skupaj s svojim soprogom posadila drevo na južnem travniku Bele hiše. Tako sta obeležila dan Zemlje.

Predsedniški par se je nato udeležil še enega uradnega dogodka, kjer ju je javnost po daljšem času prvič videla zunaj Bele hiše. Šlo je za obeležitev 75. obletnice konca druge svetovne vojne.

Melania Trump

Prišla sta v spominski center v Washingtonu, da bi položila venec, tam pa so ju pričakali fotografi, ki jih je Melania spet navdušila s svojo eleganco.

Čeprav je imela težave s frizuro zaradi vetra, je bila videti dobro razpoložena. Verjetno je komaj čakala, da se spet loti službenih obveznosti. Pred kratkim je Melania dopolnila okroglih 50 let, še vedno pa je videti naravnost odlično. Tokrat se je odločila za stajling poslovne elegance, ki je bil dogodku primeren.

Priporočamo