Po govoricah o ločitvi je telesna govorica vojvodinje Kate in princa Williama zelooo napeta, samo poglejte si tole

Po govoricah o ločitvi je telesna govorica vojvodinje Kate in princa Williama zelooo napeta, samo poglejte si tole (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2022

Vsekakor pa jima tega ne gre zameriti.

Britanska kraljeva družina nikoli ne poskrbi za največje drame, vendar je bil prejšnji teden zaradi lažnega članka, da se Kate Middleton in princ William razhajata, še bolj napet kot običajno.

Če ste vse skupaj spregledali, je MSN objavil članek, za katerega se je izkazalo, da je bil popolnoma lažen, češ da se je Kate odselila iz hiše, ki si jo deli z Williamom. Članek je bil odstranjen, Newsweek pa je poizvedoval in ugotovil, da jo je prvotno objavil francoski medij, ki je v izjavi zapisal: "Ta zgodba je res lažna in je bila objavljena po naključju. Takoj jo bomo umaknili."

Vesela, da se je vse uredilo, toda Kate in William sta se morala še vedno spopadati s tem, da je internet mislil, da sta se razšla - in poleg tega sta se morala udeležiti premiere filma Top Gun: Maverick le nekaj dni po drami.

Strokovnjakinja za govorico telesa Blanca Cobb je analizirala fotografije kraljevega para na premieri in ugotovila, da je bilo vse skupaj videti nekoliko ... napeto. Posebej so izstopale fotografije, ki smo si jih podrobneje ogledali, začenši s to fotografijo, na kateri Cambriška zakonca prihajata na premiero:

Cobb pravi: "Kate sicer hodi ob princu Williamu, a pogled na njenem obrazu pove, da je milijon milj stran," pravi Cobb in ugotavlja, da kraljevi par sicer vodi z isto nogo (kar pomeni, da sta sinhronizirana), a njuna telesna govorica "ni v redu".

Več o tem, kaj vse skupaj pomeni, si lahko preberete TUKAJ, kjer boste našli tudi druge pomenljive prizore.