Po govoricah o ločitvi Severina v spodnjih hlačkah pokazala zavidanja vredno postavo!

Po govoricah o ločitvi Severina v spodnjih hlačkah pokazala zavidanja vredno postavo! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
13. 12. 2018

Hrvaška zvezdnica Severina, o kateri srbski mediji vztrajno namigujejo, da se z možem Igorjem ločujeta, je oboževalce obvestila, da njen novi album malce zamuja in da bo izšel v začetku februarja.

Kljub temu je sklenila, da bo objavila še en singl z novega albuma, po fotografijah z njenega Instagrama sodeč pa bo video-spot precej provokativen.

Pevka je namreč objavila nekaj napovednih slik za spot za pesem "Imaš pravo." Severina je tako še enkrat dokazala, da je videti naravnost fantastično - to je nazorno razvidno s fotografij, na katerih pozira v spodnjih hlačkah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premijera | ‘IMAŠ PRAVO’ | Ponedjeljak | 17.12.2018. | 12:00 sati #premijera #music #video #imaspravo #newalbum #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Ob tem je še zapisala, da bo premiera spota 17. decembra ob 12. uri. Eden od njenih sledilcev se je v komentarju na fotografijo vprašal, kako je mogoče, da pri svojih letih zgleda boljše kot marsikatera 30-letnica. Hja, najverjetneje gre za kombinacijo dobrih genov, zdravega prehranjevanja in telovadbe, bi lahko rekli.

Priporočamo