Po podelitvi oskarjev: Najboljši žur je pri Madonni!

Po podelitvi oskarjev: Najboljši žur je pri Madonni! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2019

Po tem, ko se konča podelitev oskarjev in se kamere ugasnejo, se prava zabava šele začne! Zvezdniki se ne odpravijo domov, da bi si spočili, temveč gredo na najboljšo "after" zabavo, katere glavna gostiteljica je Madonna.

Večina zvezdnikov tudi mirno prizna, da so jim žuri po podelitvi precej ljubši kot sama podelitev. Letošnja bera "after partyjev" pa je še kako bogata in pestra.

Ne smemo pozabiti na tradicionalni "Governors Ball", kjer dobitniki oskarjev ob večerji počakajo, da njihov kipec dobi vgraviran napis. Vsak od filmskih studijev ima svojo zabavo, priredi pa jo tudi revija Vanity Fair. A te zabave niso nič proti temu, kaj pripravi Madonna. Zvezdnica namreč že 12 let v domu njenega menadžerja Guya Osearyja organizira žur. Ta pa velja za izjemno radoživega, saj si zvezdniki radi privoščijo kakšen požirek. Ali dva.

Med povabljenci na Madonnin letošnji žur najdemo impresivna imena:  Oprah Winfrey,  Julia Roberts, Gisele Bundchen, Jack Nicholson, Lady Gaga ... Dovoljneno je vse, samo fotografiranje je strogo prepovedano, saj se zvezdniki na žuru resnično sprostijo - pa kar koli to že pomeni.

Priporočamo