Po res grdi ločitvi je ta pri nas priljubljeni igralec takole srečen z novo, fotografije povejo vse!

9. 7. 2024
Deli

Vse se zdi, da zdaj piše novo ljubezensko pravljico.

Ljubezen je zmagala, tako bi se lahko glasil končni rezultat dirke za Grand Prix Formule 1 v angleškem Silverstonu, ki je potekala pretekli konec tedna. Na stezi je bil sicer prepričljivo najboljši sedemkratni svetovni prvak, britanski voznik Lewis Hamilton, ki je za seboj pustil nizozemskega dirkača Maxa Verstappna in rojaka Landa Norrisa, ki je zasedel tretje mesto. Vendar je največ pozornosti na dirki požel 60-letni hollywoodski zvezdnik Brad Pitt, ki je s svojo 31-letno izbranko Ines de Ramon, oblikovalko nakita, pritegnil vse poglede občinstva.

Na dirko sta prispela, držoč se za roke in z velikim nasmehom na obrazu, razpoloženja pa jima niso pokvarili niti številni fotoreporterji in oboževalci, ki so ju pričakali ob vstopu in ju spremljali do VIP lože, iz katere sta spremljala tekmovanje. Steza v Silverstonu je ena najzahtevnejših, na kateri potekajo dirke za Grand Prix Formule 1, Brad Pitt pa je na njej pogost gost, odkar je sprejel glavno vlogo v športnem akcijskem spektaklu "F1" režiserja Josepha Kosinskega, katerega premiera je napovedana za junij prihodnje leto.

Profimedia

Film snemajo v produkciji Apple Original Films in FIA, organizatorja dirk za Grand Prix Formule 1, v njem pa poleg Brada Pitta igrajo še Damson Idris, Kerry Condon, Tobias Menzies, Javier Bardem, Sarah Niles in Sir Lewis Hamilton, legendarni 39-letni voznik formule, ki je letos ponovno zmagal v Silverstonu in dosegel zgodovinsko rekordno deveto zmago na domačem terenu.

Razmerje z Ines de Ramon, ameriško državljanko španskega porekla, ki je odrasla in študirala v Ženevi, je prva resna ljubezen legendarnega igralca po travmatični ločitvi od bivše žene Angeline Jolie, Ines pa je zaradi zveze s karizmatičnim Bradom Pittom končala svoj zakon z 41-letnim ameriškim igralcem Paulom Wesleyjem, zvezdnikom "Vampirskih dnevnikov". Kot uradni razlog za ločitev sta navedla "nepremostljive razlike v značaju", o delitvi premoženja pa sta se uspela dogovoriti zunaj sodišča.

Pred selitvijo v Združene države Amerike je Ines de Ramon štiri leta delala v švicarskem podjetju luksuznega nakita de Grisogono, leto dni pa je delala na oddelku za nakit v Christie’su, trenutno pa je menedžerka in podpredsednica podjetja Anita Ko Jewelry. Poleg nakita je navdušena nad zdravim načinom življenja in je licencirana nutricionistka, lani pa se je preselila v Pittovo vilo v Los Felizu. Po govoricah si Brad Pitt z izbranko želi še več otrok, vendar odločitev o tem prepušča njej. Skupaj sta že dve leti, prvič pa so ju na skupnem izhodu ujeli novembra 2022.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu