Po svetu zaokrožil posnetek princa Harryja in Meghan Markle, ki so ga vsi narobe razumeli

Po svetu zaokrožil posnetek princa Harryja in Meghan Markle, ki so ga vsi narobe razumeli (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta se pred časom poslovila od kraljeve palače, vse od takrat pa so oči svetovne javnosti ves čas na njiju, saj številne zanima, s čim si bosta zdaj služila kruh.

Zdaj je že jasno, da je vojvodinja Meghan Markle po odhodu iz kraljeve palače obudila svojo igralsko kariero in se posvetila sinhronizaciji pravljic. Pretekli teden je tako na dan prišlo, da je Meghan svoj glas posodila Disneyjevemu dokumentarcu Elephant, ki ga bo kmalu mogoče videti na programu Disney+. Izkupiček od dokumentarnega filma pa bo namenjen organizaciji Elephants Without Borders.

V začetku leta je po svetu zaokrožil posnetek, kjer sta se princ Harry in Meghan Markle na premieri filma  The Lion King resurfaced srečala s prvim možem korporacije Disney Bobom Igerjem, kjer je bilo iz posnetka videti, kot da princ Harry lobira za službo svoje soproge.

A šele zdaj je jasno, princ Harry Igerja ni prosil za službo, povedal mu je le, da je Meghan v sinhronizaciji izjemno uživala in bi si to izkušnjo želele še kdaj ponoviti. Kdo bi vedel, morda pa bo prav zaradi te Harryjeve hvale Meghan že kaj kmalu dobila novo priložnost.

 

Priporočamo