Podjetje staršev Kate Middleton v težavah - bilo naj bi pred poslovnim propadom!

Podjetje staršev Kate Middleton v težavah - bilo naj bi pred poslovnim propadom! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2019

O starših vojvodinje Kate Middleton ne poročamo pogosto. Gre za (vsaj doslej) uspešna podjetnika, ki se ukvarjata s spletno prodajo.

Carole in Michael Middleton veljata za zelo zadržani osebi, ko gre za izjave o njuni hčerki Kate, njenih otrocih in možu, princu Williamu. Zato je novica o težavah v njunem podjetju pritegnila veliko pozornosti britanske javnosti. V

zadnjih nekaj dneh so namreč britanski mediji poročali, da je podjetje Party Pieces, ki se ukvarja s spletno prodajo, v finančnih težavah. Odpustili naj bi polovico zaposlenih, varnost zaposlitev ostalih uslužbencev pa je še vprašljiva. A Daily Mail poroča drugače - trdi, da namerava Carol Middleton razširiti poslovanje in da naj bi se trenutno pogovarjala z vlagatelji.

Podjetje Party Pieces se je skozi leta spremenilo iz podjetja z enim zaposlenim, ki so ga ustanovili na svojem domu, do prepoznavne firme. Zasluga za to gre celotni družini Middleton, vključno s Kate, njeno sestro Pippo in bratom Jamesom. K prepoznavnosti podjetja je zagotovo pripomogla povezanost s kraljevo družino, a treba je poudariti, da je bilo podjetje ustanovljeno veliko preden sta se spoznala Kate in William.

Za družino Middleton je bilo njihovo podjetje glavni vir dohodka, zagotovilo jim je dovolj denarja, da so vsi trije otroci lahko obiskovali dobre fakultete in si privoščili lepe počitnice. Ali bo Middletonovim uspelo obdržati podjetje, pa bo pokazal čas.

Priporočamo