Poglejte, kaj je Meghan Markle najprej naredila, ko je zaslovela kot igralka!

Poglejte, kaj je Meghan Markle najprej naredila, ko je zaslovela kot igralka! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2019

Ja, res drži, da slava in bogastvo lahko spremenita človeka. O tem govori tudi zgodba o vojvodinji Meghan Markle, za katero se je izvedelo od ljudi, ki so ji bili blizu v času njene igralske kariere.

Ko je zaslovela kot igralka in začela dobivati dobre in visoke honorarje, se je odločila za zanimivo potezo. Kot drugi mladi ljudje, ki si šele gradijo svojo poklicno pot, je tudi Meghan kupovala oblačila v trgovinah, v katerih so cene dostopne za "normalne" smrtnike. Ko pa je začela dobivati zajetne honorarje, je začela kupovati obleke znanih modnih oblikovalcev.

Ker se je njena omara hitro polnila, je sklenila organizirati zabavo z imenom "Sayonara Zara" oziroma "Adijo, Zara". Na njej je vse obleke iz omare, ki jih je kupila v cenovno dostopnejših modnih trgovinah, razdelila udeležencem.

Kmalu po tej zabavi je Meghan svoji prijateljici, stilistki Jessici Mulroney naročila, naj prenovi njeno garderobo. Očitno ji je to dobro uspelo, saj vojvodinja postaja prava stilska ikona - njene obleke in modni dodatki na javnih prireditvah vedno pritegnejo veliko pozornosti, poveča pa se tudi prodaja določenih modnih kosov, ki jih nosi.

Priporočamo