Poglejte, kako se je Tony Cetinski odzval na obtožnico proti njemu

Poglejte, kako se je Tony Cetinski odzval na obtožnico proti njemu (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
10. 1. 2019

Občinsko državno tožilstvo v Pulju je vložilo obtožnico proti hrvaškemu pevcu Tonyju Cetinskemu zaradi povzročitve prometne nesreče v Pusti ulici v Rovinju, v kateri je umrl moški, zdaj pa se je pevec odzval na to.

Svoje sporočilo je objavil na Facebooku. Zapisal je sledeče:

"Hvala objektivnim in profesionalno korektnim novinarjem na temo šele vložene obtožnice (hvala bogu, da je vložena, saj bom tako končno imel priložnost za obrambo). Zaenkrat se ne bom javno branil v medijih, ker je to misija nemogoče, pa tudi zato, da ne bi vplival na nadaljnje delo sodišča. Ne bom zameril nikomur, ki določa vse te napačne naslove in napeljuje k linču. To bom prepustil drugim časom in Gospodovemu sodišču. Nisem jaz tisti, ki sodi. Samo eden je Gospod, pred katerim bomo vsi nekoč odgovarjali.

Seveda mislimo, da navedeno v obtožnici ni točno in bomo vse dokazali na sodišču. Končno. Tisto, kar mi je hujše od kakršnega koli sodnega procesa, obsodbe in javnega linča je samo dejstvo, da sem sodeloval v taki nesreči, ki je povzročila globoko travmo predvsem družini pokojnega in da mu nisem mogel pomagati v tistem trenutku.  Kljub vsemu obstajajo normalni ljudje in objektivni novinarji, ki sem jih spoznal v tej nezaželeni situaciji. Oni so tisti, ki mi dajejo dodatno moč in voljo za naprej. Velika hvala objektivnim in tistim, ki ne obsojajo v naprej."

Pod objavo so se oglasili njegovi številni FB prijatelji in sledilci ter mu zaželeli vse dobro in ga podprli.

Morda vas zanima več:

Priporočamo