Poglejte, s kakšno fotografijo je Kourtney Kardashian "padla" v očeh javnosti!

Poglejte, s kakšno fotografijo je Kourtney Kardashian "padla" v očeh javnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 3. 2019

Mojstrice pritegovanja pozornosti, pripadnice klana Kardashian, skorajda vsakodnevno presenetijo javnost - na tak ali drugačen način. Nekatera njihova dejanja požanjejo odobravanje, druga spet neusmiljeno kritiko.

Tokrat se je v središču pozornosti znašla Kourtney Kardashian, ki je na svojem Instagram profilu objavila provokativno fotografijo. Na njej gola leži v kopalni kadi, njeno telo pa prekrivajo milnati mehurčki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Njeni zvesti sledilci so jo zasuli s komplimenti in pohvalnimi besedami, spet drugi pa so se spraševali, kaj se je zgodilo z njenim telesom. Nekdo je sliko pokomentiral z besedami: "Zelo slabo opravljen Photoshop." Spet drugemu se je zdelo, da gre za nekakšno obliko satire.

A bistvo objave je povsem drugje - s takimi objavami Kourtney promovira svojo novo blagovno znamko Poosh, za katero še vedno ni znano, za kaj pravzaprav gre. Znano je le to, da je blagovno znamko poimenovala po vzdevku njene hčerke Penelope. Ja, treba je vedeti, da Kardashianke ničesar ne prepuščajo naključju in da so njihove objave na družbenih omrežjih zelo skrbno načrtovanje. Ne glede na mnenje javnosti.