Poglejte si čudovite fotografije princa Louisa

Poglejte si čudovite fotografije princa Louisa (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2020

Princ Louis je 23. aprila praznoval svoj drugi rojstni dan in ob tej priložnosti je bilo objavljenih nekaj čudovitih novih fotografij malega princa.

Na fotografijah je najmlajši sin princa Williama oblečen v karirasto srajco, ki je skoraj identična srajci, ki jo je njegov oče imel oblečeno pred šestimi leti, na turneji po Avstraliji.

Roke ima pobarvane s svetlimi barvami, z barvo mavrice izraža podporo NHS, saj se trenutno zdravstveni delavci v Veliki Britaniji borijo proti koronavirusu.

Tako kot milijoni otrok v Združenem kraljestvu je tudi mladi kraljevič svoje umetniške sposobnosti pokazal s slikanjem mavričnih slik v podporo delavcem NHS.

Na eni od objavljenih fotografij je bil prikazan Louisov odtis roke, ki ga je ustvaril v okviru pobude Ostani doma, z njim pa sta ustvarjala tudi princ George in princesa Charlotte, ki bo naslednji mesec dopolnila 5 let.

Kate in William sta objavila tudi razigrani fotografiji in se s tem pridružila novemu trendu na Instagramu, ki se imenuje Instagram vs. Reality. Na prvi fotografiji je princ Louis brezhiben, na naslednji fotografiji pa je po obrazu že popackan z barvo.

Pod to objavo pa sta se tudi zahvalila vsem, ki so njunemu najmlajšemu otroku zaželeli vse najboljše.

 

Priporočamo