Poglejte si čudovito modro obleko Meghan Markle, ki jo je nosila v Londonu in ki je bila v hipu razprodana

Poglejte si čudovito modro obleko Meghan Markle, ki jo je nosila v Londonu in ki je bila v hipu razprodana (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2020

Britanska vojvodinja Meghan Markle je znana po svojem odličnem modnem okusu in med modnimi kritiki velja za pravo ikono stila.

Meghan Markle se je že vrnila v London, kjer sta se s princem Harryjem udeležila podelitve nagrad veteranom in pri tem seveda sijala od sreče in zaljubljenosti.

Za to priložnost si je Meghan izbrala obleko modne oblikovalke Victorie Beckham, svojo modno kombinacijo pa je dopolnila s prečudovitimi čeveljci kultnega oblikovalca Manola Blahnika in malo torbico britanske modne oblikovalke Stelle McCartney.

Vojvodinja je bila v tej modni kombinaciji videti naravnost odlično in verjetno si lahko mislite, da je bila modra obleka v hipu razprodana, kot je to že v navadi z vsemi modnimi kosi, ki jih obleče vojvodinja.

Videti je bila naravnost osupljivo, modni kritiki pa so si bili edini, da je prava ikona stila, ki vedno osupne s svojimi modnimi kombinacijami.

Priporočamo