Poglejte si, kaj je hišna pomočnica princa Harryja in Meghan Markle za njiju nakupila v supermarketu

Poglejte si, kaj je  hišna pomočnica princa Harryja in Meghan Markle za njiju nakupila v supermarketu (foto: Profimedia) Profimedia
31. 1. 2020

Princ Harry in Meghan Markle vse od odhoda iz kraljeve družine živita v Kanadi, kjer sta našla mir pred nadležnimi paparaci in drugimi vsiljivci.

Kraljevi par princ Harry in Meghan Markle ima v Kanadi svojo hišno pomočnico, ki jima pomaga pri vsakodnevnih opravilih in za njiju opravi tudi nakupe v bližnjem supermarketu, da se onadva lahko posvečata malemu princu Archieju.

Nedavno so jo paparaci zalotili, ko je zapuščala lokalni supermarket in opazili, da se je v vozičku znašla kokosova voda, pa tudi Coca Cola, rože in tonik.

Kraljevi par vsekakor ne bo žejen, Meghan Markle pa je že leta znana po tem, da obožuje kokosovo vodo, ki odlično hidrira telo in pomaga ohranjati mladosten videz.

Meghan in Harry vsaj za zdaj ostajata v Kanadi, kjer sta si že poiskala družinsko gnezdece, kasneje pa se bosta odločila, kje bosta živela, a vsaj za zdaj še ne kaže, da se bosta kaj hitro vrnila v London, saj si želita malo zasebnosti in miru in predvsem oddiha od kraljevih dolžnosti.

Priporočamo