Poglejte si, kaj je Meghan Markle pred štirimi leti javno zapisala o Kate Middleton

Poglejte si, kaj je Meghan Markle pred štirimi leti javno zapisala o Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
17. 8. 2018

Meghan Markle je od nekdaj sanjala, da bo nekoč članica kraljeve družine in da bo doživela svojo kraljevo poroko.

Vojvodinja Meghan Markle, ki se je 19. maja poročila s princem Harryjem, je že pred štirimi leti v svojem blogu zapisala, da sanja o tem, da bi nekoč postala princesa.

Nekdanja hollywoodska igralka je pred prihodom na britanski dvor pisala svoj blog, kjer je delila svoje mnenje o modi, kulinariki, filmski industriji, politiki, človekovih pravicah in kjer je občasno objavila tudi intervjuje s slavnimi.

Pred štirimi leti je na svojem blogu objavila tudi intervju z libijsko princeso Alio Al-Senussi. Tekom pogovora z njo je Meghan omenila, da je sama v otroštvu večkrat sanjala, da bo nekoč postala princesa. "Vsa dekleta sanjajo, da bodo postala princese. Jaz sem si od nekdaj želela postati kot She-Ra, princesa moči," je med drugim dejala Meghan. She-Ra je sicer lik iz risanke, ki ženskam daje moč in povečuje njihovo vlogo v svetu.

Slavna Američanka pa se je v tem pogovoru dotaknila tudi vojvodinje Kate Middleton kot, da bi že takrat slutila, da bo nekoč postala del britanske kraljeve družine. "Ne sanjajo samo male deklice. Tudi odrasle ženske se rade vračajo v svoje otroštvu in se pri tem spominjajo želja, ki so jih imele takrat. Poglejte si samo kraljevo poroko princese Kate in njeno življenje, poroka še vedno odmeva in o tem se kar ne neha in neha pisati in razpravljati," je takrat na svojem blogu zapisala Meghan, ki je danes del iste družine in se lahko s Kate Middleton druži prav vsak dan. In ne samo to, letos je tudi sama doživela svojo pravljično kraljevo poroko, o kateri se bo zagotovo še dolgo govorilo.

Priporočamo