Poglejte si, kaj je po zmagi Severina sporočila hrvaškim nogometašem

Poglejte si, kaj je po zmagi Severina sporočila hrvaškim nogometašem (foto: arhiv izvajalca) arhiv izvajalca
12. 7. 2018

Hrvaška glasbenica Severina je velika nogometna navdušenka, ki se je v preteklosti že udeležila evropskega in svetovnega nogometnega prvenstva. Letos navija iz domovine in ne zamudi prav nobene tekme domače izbrane vrste.

Severina je bila po zmagi hrvaških nogometašev presrečna in jim je tudi sama takoj po zmagi nad Anglijo čestitala na Instagramu. "Bravooooo, iz srca čestitam celi reprezentanci za pogum in vztrajnost. Tako se postane prvak sveta in naj bo tako tudi v nedeljo," jim je sporočila ponosna Severina in zraven objavila fotografijo z Luko Modričem in Mariom Mandžukićem.

Severina je že dolga leta močno povezana s hrvaškim nogometom, pred 20 leti je namreč izbrana vrsta prav z njeno pesmijo Djevojka sa sela slavila tretje mesto na svetovnem prvenstvu. "Na današnji dan pred 20 leti smo premagali Nizozemsko na SP in osvojili tretje mesto. To je bil sprejem hrvaških nogometašev leta 1998. Ko gledam ta posnetek mi je v čast in ponos, da so izbrali pesem Djevojka sa sela za svojo himno," je zapisala Severina in na svojem Instagramu objavila kratek video takratnega slavja.

Priporočamo