Poglejte si, kaj se dogaja v zakulisju pred veliko Severinino turnejo

Poglejte si, kaj se dogaja v zakulisju pred veliko Severinino turnejo (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 10. 2019

Hrvaška pevka Severina se s polno paro pripravlja na novo turnejo, ki jo novembra začenja v svojem rodnem Splitu. Vse pa se zdi, da bodo koreografije videti zares spektakularno.

Hrvaška pevka Severina se po izjemno uspešni turneji Dobrodošel v klub, znova odpravlja na turnejo. Tokrat bo imela turneja naslov The Magic Tour in Severina obljublja, da bo to bajka za vso družino.

V teh dneh že pospešeno trenira in vadi nove koreografije in videti je, da se z ekipo odlično razume. V koreografijah bo sodelovalo 18 plesalcev in plesalk iz vse regije, ki so bili izbrani na avdiciji, na katero se jih je prijavilo več kot sto. Pred tednom dni se je ekipi pridružila tudi Severina in glavni koreograf turneje Matic Zadravec je dejal, da se je začela sezona bolečih mišic. "Čaka nas mesec dni napornih treningov, bolečin v mišicah, veliko prelitega znoja, a na koncu bodo tu čarobni koncerti polni plesa, ki jih zares ne gre zamuditi."

Glavni kreativec pretekle Severinine turneje je bil pokojni Tomaž Pandur in številni so se strinjali, je bila turneja Dobrodošel v klub na ravni svetovnih zvezdnic. Pričakovanja pred novo turnejo so seveda visoka, Severina pa upa, da ji bo tudi tokrat uspelo navdušiti svoje številne oboževalce, ki že nestrpno čakajo začetek turneje.