Poglejte si, kako čustveno je Meryl Streep navijala na teniškem turnirju in nasmejala vse okoli sebe

Poglejte si, kako čustveno je Meryl Streep navijala na teniškem turnirju in nasmejala vse okoli sebe (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2018

Ameriška igralka Meryl Streep uživa v športnih večerih in si rada v živo ogleda številne turnirje tenisa, nogometa in košarke, ko le ima nekaj prostega časa.

Z Oskarjem nagrajena ameriška igralka Meryl Streep je na finalu teniškega odprtega prvenstva v New Yorku s svojimi obraznimi grimasami zabavala vse okoli sebe. Igralka si je ogledala finalno igro med Novakom Đokovićem in Juanom Martinom del Potrom, ki jo je doživljala izjemno čustveno, celo tako zelo, da so si bili številni edini, da je bilo bolj zabavno spremljati Meryl Streep na tribunah kot pa teniška igralca na terenu.

Igralka je s svojimi čustvenimi izpadi zabavala celotno tribuno, na Twitterju pa je kaj kmalu postala glavna atrakcija in številni so se šalili, da bi si za svoje navijanje zaslužila najmanj filmsko nagrado Oskar.

Ko je Meryl ugotovila, da je postala glavna zvezda na finalu teniškega turnirja, se je nekoliko umirila, a ne prav za dolgo. Twitter se tako veselo zabava na njen račun in zdi se, da Meryl tega prav nikomur ne zameri.