Poglejte si, kako je bila Meghan Markle oblečena, ko je v Kanadi obiskala zavetišče za ženske

Poglejte si, kako je bila Meghan Markle oblečena, ko je v Kanadi obiskala zavetišče za ženske (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2020

Vojvodinja Meghan Markle je bila do zdaj na javnih dogodkih vedno oblečena izjemno premišljeno, tokrat pa je pokazala svojo bolj sproščeno plat.

Vojvodinja Meghan Markle se je v Kanadi prvič po aferi pojavila v javnosti in zdi se, da je bila odlično razpoložena.

V Kanadi je obiskala zavetišče za ženske in tako naredila nekaj za svojo dušo, saj nikoli ni skrivala, da je rada del projektov, kjer so v ospredju ženske in ženske pravice.

Do zdaj bi jo na javnih dogodkih vedno videvali urejeno od glave do peta, a tokrat je v zavetišče prišla izjemno sproščeno oblečena in skoraj povsem brez ličil in delovala je izjemno pristno in nasmejano.

Meghan je tako oblekla običajen pulover in oprijete bombažne hlače, modno kombinacijo, ki bi jo imela prav lahko tudi na domačem kavču. V njej je bila videti odlično in videti je bilo, da ji moda nikakor ni na prvem mestu.

S tem se zdi, da je že nekoliko nakazala, kako bodo videti njeni dnevi po koncu kraljevih dolžnosti, ki jih vojvodinja nikoli ni prav zelo oboževala.