Poglejte si, kako je Donald Trump Melanii sredi govora vrgel nogometno žogo

Poglejte si, kako je Donald Trump Melanii sredi govora vrgel nogometno žogo (foto: Profimedia) Profimedia
17. 7. 2018

Ameriški predsednik Donald Trump se trenutno mudi v Helsinkih, kjer se je srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, ki mu je med novinarsko konferenco podaril tudi nogometno žogo.

V Rusiji se je v nedeljo končalo svetovno nogometno prvenstvo, ruski predsednik pa je pod vtisom finalne tekme na srečanje s ameriškim presednikom Donaldom Trumpom v Helsinke prinesel nogometno žogo.

Žogo je med tiskovno konferenco podaril ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, ki je bil nad darilom navdušen, tako zelo, da je takoj sklenil, da bo šla žoga v roke njegovemu sinu Barronu Trumpu. "Izvoli Melania," je dejal in žogo zalučal proti njej. Nad takšno potezo so bili vsi nemalo presenečni, saj bi se kaj lahko zgodilo, da Melania, ki je sedela v prvi vrsti, ne bi ujela žoge ali pa bi morda priletela komu v glavo. A seveda smo se do zdaj že navadili, da je Donald Trump vse, samo običajen predsednik ne.

To je nedavno izkusila tudi angleška kraljica Elizabeta, ki ga je morala čakati kar 10 minut, kasneje pa ji je pokazal še hrbet, kar je strogo prepovedano po kraljevih pravilih.

Priporočamo