Poglejte si, kako je Kate Middleton pred kamerami odrinila Williama, ko jo je želel potrpljati po roki

Poglejte si, kako je Kate Middleton pred kamerami odrinila Williama, ko jo je želel potrpljati po roki (foto: Profimedia) Profimedia
19. 12. 2019

Kate Middleton in princ William veljata za skladen par, a tudi njima se od časa do časa zgodi kakšen javni spodrsljaj.

Kate Middleton in princ William sta nedavno gostovala na BBC v posebnem božičnem šovu, kjer ju je gostila Mary Berry. Kraljevi par je v šovu pokazal zavidljive kuharske sposobnosti, po koncu kuhanja pa je sledil sproščen klepet in zdelo se je, da je kraljevi par izjemno dobro razpoložen.

Vse do trenutka, ko je princ William želel po rami potrepljati svojo ženo, Kate pa se je nenavadno odmaknila in ob tem dobila številne začudene poglede.

Na socialnih omrežjih so se hitro začele razvijati teorije, da sta se Kate in William tik pred prihodom na televizijo sprla in si zato vojvodinja ni želele njegove roke na svoji rami. Spet drugi so dejali, da je šlo morda zgolj zato, da jo je William prijel na mestu, kjer je vojvodinja nekoliko bolj žgečkljiva in je zato tako nesrečno odskočila. Tretji so menili, da so bile za vse krive Williamove lepljive roke, ki si jih ni dobro očistil po koncu kuhanja v šovu.

Kakorkoli že, kljub nenavadni gesti je bil kraljevi par vse do konca šova izjemno dobro razpoložen in zdelo se je, da je med njima vse v najlepšem redu.

Priporočamo