Poglejte si, kako je princ William na balkonu nežno odrinil Kate Middleton

Poglejte si, kako je princ William na balkonu nežno odrinil Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
13. 7. 2018

Princ William in vojvodinja Kate Middleton veljata za izjemno skladen par, a tudi njima se včasih zgodi, da nista povsem usklajena.

Kraljeva družina se je nedavno zbrala na slovitem balkonu Buckinghamske palače, da bo proslavila stoto obletnico kraljevih zračnih sil. Ko so člani kraljeve družine prihajali na balkon, se je vojvodinja Kate Middleton že postavila na svoje mesto in se ni kaj preveč ozirala, kje bodo stali ostali člani kraljeve družine. Nato je do nje pristopil princ William in jo nežno odrinil in ji nakazal, da naj se nekoliko premakne, da bodo na balkonu lahko stali še ostali člani kraljeve družine.

William je želel, da bi bilo dovolj prostora tudi za vojvodinjo Meghan Markle in princa Harryja, saj sta se tudi onadva udeležila slovesnosti. Kate se je nato le premaknila, Harry in Meghan pa sta nato stopila na balkon in uživala v pogledu, ki je sledil.

Britanski mediji so se hitro razpisali, da je to vse zaradi tega, ker se Kate Middleton že nekaj časa ne razume najbolje z Meghan Markle, zato se tudi na balkonu ni želela prilagoditi novi članici kraljeve družine. No, kdo bi vedel, kakšna je prava resnica.