Poglejte si, kako je princ William odgovoril oboževalki, ki mu je dejala, da je princesa Charlotte njena najljubša članica kraljeve družine

Poglejte si, kako je princ William odgovoril oboževalki, ki mu je dejala, da je princesa Charlotte njena najljubša članica kraljeve družine (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2020

Princ William in Kate Middleton sta nedavno obiskala Wales, kjer sta se srečala s številnimi oboževalci kraljeve družine, ki so bili nad njunim obiskom več kot navdušeni.

Princ William in Kate Middleton sta se nedavno mudila v Walesu, kjer sta doživela zelo topel sprejem, še posebej pa je izstopala ena oboževalka, ki je princu Williamu dejala, da je princesa Charlotte njena najljubša kraljeva članica.

Princ William je imel takoj pripravljen zelo diplomatski odgovor, ki je vse v hipu navdušil. "Res je ljubka, kakor tudi moja žena," je bil duhovit princ.

Princesa Charlotte je zelo priljubljena na Otoku, ki ob vsakem pojavljanju v javnosti poskrbi, da se na njo še dolgo ne bo pozabilo.

Charlotte ima rada, ko so vse oči obrnjene k njej, še posebej pa rada maha zbrani množici in zdi se, da je naravnost rojena za vlogo princese.