Poglejte si, kako je videti razkošen dom princa Williama in Kate Middleton

Poglejte si, kako je videti razkošen dom princa Williama in Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
21. 9. 2018

Zahodno krilo Kensingtonske palače je že leta domovanje princa Williama in Kate Middleton ter njunih treh otrok. Ste se kdaj spraševali, kako je videti njihov razkošen dom?

Veličastno Kensingtonsko palačo smo lahko neštetokrat videli od zunaj, le redki pa so trenutki, ko svetovna javnost uspe pokukati tudi v notranjost soban kraljeve družine.

Princ William in Kate Middleton sta se v zahodno krilo Kensingtonske palače preselila pred petimi leti, v tako imenovani Apartman A1, ki je bil nekoč v lasti princese Margarete. Obnova je trajala skoraj leto dni in je stala 5 milijonov funtov in ko je bilo končno obnovljeno, se je družina princa Williama preselila v nove prostore in začela uživati v razkošnem domovanju.

Znotraj njunega domovanja se nahaja kar 20 spalnic, poseben del je namenjen varuškam in pomočnicam, ki tam preživijo skoraj cel dan. Razkošno domovanje premore tudi 5 sob za goste, veliko dnevno sobo in prostore, ki so namenjeni garderobi.

Pri urejanju njunega doma je imela glavno besedo vojvodinja Kate Middleton, nedavno pa je na dan prišlo, da je kraljevi par nekaj kosov pohištva kupil tudi v popularni švedski Ikei.

Priporočamo