Poglejte si, kako lepo ročno pisavo ima Meghan Markle

Poglejte si, kako lepo ročno pisavo ima Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ste vedli, da je Meghan Markle na začetku svoje filmske kariere denar služila tudi z oblikovanjem vabil, ki jih je pisala na roke in tako služila denar za visoke najemnine in hrano.

Ko je vojvodinja Meghan Markle nedavno obiskala dom starejših občanov v Twickenhamu, je vse presenetila s svojo čudovito ročno pisavo. V knjigo obiskov je zapisala "vesel božič, z ljubeznijo Meghan" in osupnila s svojo ročno pisavo.

Že leta 2013 se je v intervjuju za Esquire pohvalila, da je vedno oboževala kaligrafijo, v času osnovne šole pa je obiskovala krožek, kjer so se trenirali lepo ročno pisavo.

Na začetku svoje kariere si je denar služila tudi s kaligrafijo, ko je pisala vabila za poroke, zahvale, čestitke in podobno. Med njenimi najbolj slavnimi strankami sta bila tako dvojec Dolce & Gabbana, poročno vabilo pa je napisala tudi Pauli Patton in Robinu Thickeju.

Njena ročna pisava je zares izjemna in oblikovana tako zelo popolno, da bi si verjetno številni želeli, da bi jim vabilo na poroko napisala prav Meghan.

Priporočamo