Poglejte si, kako ljubko je Meghan Markle objemala svoj nosečniški trebušček in presenetila s črnim lakom za nohte

Poglejte si, kako ljubko je Meghan Markle objemala svoj nosečniški trebušček in presenetila s črnim lakom za nohte (foto: Profimedia) Profimedia
11. 12. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je nemalo presenetila zbrano občinstvo, ko se je nedavno pojavila na podelitvi britanskih modnih nagrad.

Vojvodinja Meghan Markle je še enkrat več presenetila, ko se je na veliko presenečenje številnih pojavila na British Fashion Awards. Na podelitvi je izročila nagrado Clare Waight Keller iz modne hiše Givenchy, ki je zaslužna tudi za čudovito poročno obleko, ki jo je Meghan nosila maja letos.

Meghan je navdušila tudi s svojim govorom, še posebej pa je britanska srca stopila, ko je Veliko Britanijo oklicala za svoj dom. Vojvodinja je bila na odru videti izjemno dobro razpoložena, prvič pa je pokazala tudi svoj rastoči nosečniški trebušček, ki ga je ves čas ljubko objemala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mondays are the worst but there's nothing a glowing photo of Meghan Markle can't fix 😍 #fashionawards

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on

Seveda pa so številni modni kritiki opazili tudi nenavadno modno gesto. Meghan se je pojavila s črnim lakom na nohtih, kar je za kraljeve dame zelo nenavadno, saj navadno vedno nosijo lak v kožnih barvah."Ni nekega uradnega porotokola glede barve nohtov. Bolj je pomembno to, da imajo kraljeve dame primeren lak za vsako priložnost. Podelitev modnih nagrad je že takšna priložnost, ki omogoča tudi nekoliko več sproščenosti in bolj sproščen slog oblačenja," je za Bazaar pojasnil kraljevi poznavalec Omid Scobie.