Poglejte si, kako ljubko je princ Harry pred vsemi popravljal pričesko svoji ženi Meghan Markle

Poglejte si, kako ljubko je princ Harry pred vsemi popravljal pričesko svoji ženi Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
21. 9. 2018

Princ Harry je na predstavitvi nove knjige svoje žene Meghan Markle naredil nekaj ljubkih kretenj, ki so vse močno ganile.

Princ Harry na vsakem koraku pokaže, kako zelo obožuje svojo ženo Meghan Markle in nič drugače ni bilo niti na predstavitvi njene kuharske knjige, ki je nastala po receptih, ki jih je vojvodinja dobila v znanem zatočišču v Londonu, kjer je kuhala z družinami, ki so v nebotičniku Grenfell izgubili svoje najdražje.

Harry tekom govora svoje Meghan ni skrival, kako zelo ponosen je na njo, med govorom pa se je ves čas dotikal poročnega prstana kot, da bi želel Meghan še dodatno izkazati podporo.

Ko so se pred začetkom govora pozdravljali s številnimi obiskovalci, je začel pihati veter in lepi vojvodinji je nekoliko ponagajal veter in ji začel mršiti lase. A Harry, ki velja za izjemno pozornega moža, ji je pred vsemi začel popravljati lasje in s svojo gesto navdušil številne predstavnice nežnejšega spola.

Na predstavitvi je bila tudi mama Meghan Markle, Doria Ragland, ki na hčerko ne bi mogla biti bolj ponosna.

Priporočamo