Poglejte si, kako neverjetno ozek pas ima Kim Kardashian

Poglejte si, kako neverjetno ozek pas ima Kim Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2018

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian, ki je nedavno gostovala v šovu Jimmy Kimmel Live, je pokazala neverjetno vitko postavo.

Kim Kardashian se je nedavno pojavila v šovu Jimmy Kimmel Live v Los Angelesu in ob prihodu v studio vse presenetila s svojo šokantno vitko postavo. Že res, da so njene slavne obline še vedno tukaj, a nihče ne more mimo tega, da je pas zvezdnice šokantno tanek in da verjetno še nikoli ni bila tako zelo vitka.

Kim je znana po tem, da obožuje rigorozne diete, ki se jih vsake toliko časa posluži, ko vidi, da so stvari na tehtnici ušle malo izpod nadzora, a tokrat je očitno močno zategnila pas, saj je videti kot, da že tedne ni jedela. Njeni oboževalci so bili nad njeno nedavno podobo nemalo presenečeni, saj niso mogli verjeti, da je njihova Kim zdaj povsem drugačna.

Za njeno težo pa so zaskrbljene tudi njene sestre, še posebej Kendall Jenner. "Resnično me skrbi, zdi se mi, da sploh ne ješ. Videti si tako zelo suha," je na Instagramu zapisala Kendall, Kim pa je na vse to odgovorila zgolj: "Hvala." Vse kaže, da ji pozornost zaradi nedavno izgubljene teže še kako godi, številni pa jo že kritizirajo, da s svojo novo podobo svojim mladim oboževalkam daje slab zgled.