Poglejte si, kako nežno in zaljubljeno je Kate Middleton v javnosti za roko prijela princa Williama

Poglejte si, kako nežno in zaljubljeno je Kate Middleton v javnosti za roko prijela princa Williama (foto: Profimedia) Profimedia
18. 6. 2020

Kate Middleton in princ William se v javnosti le redko držita za roke, zato so ti redki trenutki za javnost še toliko bolj dragoceni.

Princ William in Kate Middleton sta druga v vrsti za britansko krono, zato je temu primerna tudi njuna zadržanost na vseh protokolarnih in javnih dogodkih, saj sta ves čas pod povečevalnim steklom.

A seveda sta tudi princ in vojvodinja krvava pod kožo in občasno se tudi onadva v javnosti dotakneta drug drugega. Že pred časom sta imela v javnosti ljubek ljubezenski trenutek, ko je Kate nežno za roko prijela svojega princa in ga zaljubljeno pogledala.

Videti sta bila tako zelo ljubko, kot da svet okoli njiju ne obstaja in kot, da sta bila na dogodku povsem sama, saj sta imela oči le drug za drugega. Verjetno jih ni malo, ki bi si želeli, da bi bilo takšnih trenutkov še več in da bi se ta njuna ljubezenska pravljica nadaljevala v večnost.

Priporočamo