Poglejte si, kako prikupna je bila komaj 11 letna Meghan Markle

Poglejte si, kako prikupna je bila komaj 11 letna Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
18. 4. 2018

Meghan Markle je že vse od zaroke s princem Harryjem ves čas na očeh svetovne javnosti. Svetovne medije pa zanimajo tudi vse podrobnosti iz njene preteklosti, zdaj so se dokopali do njenih fotografij, ko je bila stara komaj 11 let.

Ameriška igralka Meghan Markle je že vse od rane mladosti kazala igralski talent in tako je bilo tudi leta 1993, ko je s svojo najboljšo prijateljico Ninaki Priddy nastopala na šolski predstavi.

Dekleti sta bili oblečeni v običajne majice in kratke jeans hlače. Meghan in Ninaki sta odigrali predstavo v čast njuni najljubši učiteljici, kasneje pa sta od ravnateljice prejeli spričevalo ob zaključku šole.

Megan je bila na predstavi ves čas v središču pozornosti, njeni sošolci pa so znali povedati, da se je moralo že od nekdaj vse vrteti okoli nje.

Vse pa se bo okoli Meghan Markle vrtelo tudi 19. maja, ko se bo poročila s princem Harryjem. Že zdaj je jasno, da bo to poroka leta in že zdaj je jasno, da bo njena poročna obleka nekaj posebnega, številni modni oblikovalci pa so upali, da bo prav njih izbrala za ta poseben dan.

Priporočamo