Poglejte si, kako se je Meghan Markle na svojem zadnjem kraljevem dogodku poklonila princesi Diani

Poglejte si, kako se je Meghan Markle na svojem zadnjem kraljevem dogodku poklonila princesi Diani (foto: Profimedia) Profimedia
12. 3. 2020

Vojvodinja Meghan Markle nikoli ne skriva, kako zelo obožuje pokojno princeso Diano.

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry sta opravila še svoj zadnji kraljevi dogodek, ko sta se udeležila slovesnosti v čast Commonwealthu.

Za to posebno priložnost si je Meghan Markel izbrala prav posebno modno kombinacijo, ki je v marsičem močno spominjala na modno kombinacijo, ki jo je pred leti sprehodila tudi pokojna princesa Diana. S tem se je vojvodinja še enkrat poklonila pokojni princesi, ki jo naravnost občuduje.

Princesa Diana je nekaj podobnega nosila davnega leta 1982, ko se je udeležila tradicionalne parade Trooping the Colour posvečene kraljici Elizabeti.

Ko je Diana nosila omenjeno obleko, je bila že visoko noseča, pod srcem je nosila princa Williama, njen nosečniški stil pa je že takrat močno navduševal britansko javnost.

Dan danes tudi Meghan Markle s svojimi modnimi kombinacijami žanje same komplimente pri modnih kritikih in jasno je, da je že davno postala prava modna ikona, ki le redko kdaj greši pri svojih modnih izbirah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan Markle's parting tribute to Princess Diana: Duchess' green dress and hat at Commonwealth service bears a VERY striking resemblance to the late royal's 1982 maternity look. What do you think? #meghananddiana #meghanmarklenews #meghanmarkledress #replimeghan #whatmeghanwore #duchessonabudget . . . . . . . . . . . . #meghanmarklestyle#meghanmarklecloset #whatmeghanwore  #replimeghan #meghanmarkle #meghan#meghanmarklefashion #duchessofsussex#duchessofsussexstyle  #dutchess #thebritishroyalfamily#royalstyle #royallook #duchessonabudget#celebritystyle #dresslikeaduchess#dresslikearoyal #dresslikeroyalty#royalfamily #britishroyal #royalstyle

A post shared by Duchess On A Budget (@duchessonabudget19) on

Priporočamo