Poglejte si, kako se je Meghan Markle zmedla, ko je čakala, da kraljica sede v avto

Poglejte si, kako se je Meghan Markle zmedla, ko je čakala, da kraljica sede v avto (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2018

Meghan Markle se je 19. maja poročila s princem Harryjem, še vedno pa ni osvojila vseh kraljevih pravil. Nedavno se je prav prikupno zmedla, ko ni vedela, kdo se bo prvi usedel v avto.

Kraljica Elizabeta in vojvodinja Meghan Markle sta se prvič skupaj odpravili na protokolarni dogodek, videlo pa se je, da bo Meghan potrebovala še nekaj časa, da bo osvojila vsa kraljeva pravila.

Ko sta s kraljico odhajali v Cheshire, se je Meghan nekoliko zmedla, saj ni vedela, katera bo prva sedla v avto. Sprva je čakala, da bo v avto prva odšla kraljica Elizabeta, nato pa ji je kraljica predlagala, da naj gre v avto najprej ona. Zaplet se je dogajal vsem na očeh in je bil videti prav očarljivo prikupen, saj Meghan Markle vedno deluje tako zelo nežno in prijazno v vsem kar dela in kjerkoli se pojavi.

Daily Mail poroča, da sta verjetno zamenjali vrstni red odhoda v avto, ker si je kraljica želela, da bi v Cheshirju ona prva stopila pred zbrano množico.

Meghan je imela nekaj težav s protokolom že pretekli teden, ko na balkonu Buckinghamske palače ni vedela ali se mora prikloniti kraljici Elizabeti, na pomoč ji je priskočil princ Harry, ki ji je tiho svetoval, kaj mora narediti.

Priporočamo