Poglejte si, kako se je princ William šalil na račun Kate Middleton

Poglejte si, kako se je princ William šalil na račun Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2018

Vojvodinja Kate Middleton se je vrnila s porodniškega dopusta in se pridružila princu Williamu pri kraljevih obveznostih. Vse pa se zdi, da se je par skupaj odlično zabaval.

Princ William in Kate Middleton sta se prvič po porodu princa Louisa skupaj odpravila na dogodek v okviru njunih kraljevih zadolžitev.

V Londonu sta se udeležila sestanka svetovnega vrha za duševno zdravje, kjer sta se srečala tudi z londonskim umetnikom Dairom Vargasom. Kate in William sta med obiskom njegove razstave tudi sama pokazala svoje umetniške sposobnosti, saj jima je Vargas dovolil, da sta dodala svoj pečat barve na njegovo sliko.

Sprva je čopič v roke prijela vojvodinja Kate, ki je imela pred samim začetkom slikanja kar nekoliko treme, a se je vseeno opogumila in nanesla nekoliko barve, a je takoj zatem plahko vprašala, če je naredila vse po pravilih. Princ William ni varčeval s šalami na njen račun. "Pravzaprav si povsem uničila sliko," jo je dražil.

Nato se opogumil še sam in naredil manjšo potezo s čopičem. "Tako pa se povsem uniči sliko," je v smehu dejal William.

Poznavalci umetnosti so si edini, da slika s tem ni niti najmanj uničena, prav nasprotno, po vsej verjetnosti je njena umetniška vrednost zdaj le še višja, ker je dobila še kraljevi pečat.

Priporočamo