Poglejte si, kako se Meghan Markle znajde v kuhinji

Poglejte si, kako se Meghan Markle znajde v kuhinji (foto: Profimedia) Profimedia
18. 9. 2018

Meghan Markle se je zdaj preizkusila tudi v kuhinji in treba ji je priznati, da ji gre kuhanje odlično od rok.

Meghan Markle navadno gledamo v čudovitih modnih kombinacijah, že zdaj pa je postala prava modna ikona na Otoku.

Le redko se zgodi, da bi jo imeli priložnost videti na vrtu, v kuhinji ali pri ostalih dnevnih opravilih. Zato je bilo še toliko bolj navdušujoče, ko se je nedavno pojavila na prvem, uradnem, solo, kraljevem dogodku. Meghan se je odločila, da bo pomagala pripravljati obroke za družine, ki so izgubile svoj dom, ko se je lani v zahodnem Londonu zgodila huda eksplozija. V nebotičniku Grenfell je življenje izgubilo 72 ljudi. Družine, ki so izgubile dom in družinske člane zdaj že leto dni živijo v zatočiščih, kjer so razmere za življenje zelo težke.

Meghan je zatočišče v tajnosti že nekajkrat obiskala, zdaj pa se je odločila, da ga obišče še v spremstvu novinarjev in kraljevih sodelavcev. To je bil tudi njen prvi solo kraljevi dogodek, odkar je 19. maja postaja vojvodinja.

Meghan je v kuhinji pokazala zavidljive kuharske spretnosti, ves čas je imela širok nasmeh na obrazu in videti je bilo, da v vsem skupaj naravnost uživa.

View this post on Instagram

• • • • • The Duchess of Sussex is supporting a new charity cookbook, which celebrates the power of cooking to bring people together – . . . #meghanmarkle #royalwedding #princeharry #wedding #purelove #harryandmeghan #london #love #royalfamily #meghanandharry #princessdiana #queen #princewilliam #katemiddleton#royal #fashion #royals #meghan #meghanmarklestyle #princeharryandmeghan #britishroyalfamily #royalcouple #britishroyals #friends #royalty #love #duchessofcambridge#duchessofsussex #meghanandharry #meghanmarkle #PrinceHarry #royalromance #meghanmarkle #royalwedding #princeharry #wedding #purelove #harryandmeghan #london #love #royalfamily #meghanandharry #princessdiana #queen #princewilliam #katemiddleton#royal #fashion #royals #meghan #meghanmarklestyle #princeharryandmeghan #britishroyalfamily #royalcouple #britishroyals #friends #royalty #love #duchessofcambridge#duchessofsussex

A post shared by duke_duchess (@harry_meghan_royals) on Sep 17, 2018 at 2:25am PDT

Priporočamo