Poglejte si, kako se princ Harry ves čas dotika poročnega prstana in misli na svojo Meghan Markle

Poglejte si, kako se princ Harry ves čas dotika poročnega prstana in misli na svojo Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2018

Princ Harry ne skriva, kako zelo obožuje svojo ženo Meghan Markle, parček pa je tudi v javnosti skoraj vedno zelo čustven in nežen drug do drugega.

Princ Harry je nedavno obiskal kraljevo vojaško floto v Lympstonu, kjer je bilo še posebej zanimivo opazovati njegove roke. Z razliko od princa Williama, se je princ Harry odločil, da bo po poroki nosil poročni prstan. Ob obisku vojaške baze, je bilo še posebej ljubko videti, da se je ves čas dotikal poročnega prstana in bil pri tem nekoliko zamišljen, kakor da bi bil z mislimi ves čas pri svoji Meghan Markle.

Meghan in Harry sta v javnosti veliko bolj čustvena, kakor princ William in Kate Middleton. To je seveda razumljivo, saj sta Kate in William druga v vrsti za kraljevi prestol, zato je tudi njuna drža v javnosti vedno izjemno zadržana.

Harry in Meghan čaka naporna turneja po Avstraliji in verjetno bo še kako zanimivo opazovati, kako se bosta slavna zakonca znašla v novi vlogi.

Priporočamo