Poglejte si, kako sta valentino preživela princ Harry in Meghan Markle

Poglejte si, kako sta valentino preživela princ Harry in Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2020

Princ Harry in Meghan Markle se po odhodu iz kraljeve družine odlično znajdeta in zdi se, da jima življenje v Kanadi še kako godi.

Meghan Markle in princ Harry po odhodu iz kraljeve družine uživata v novem in mirnejšem življenju in zdi se, da jima je novo življenje pisano na kožo.

Nedavno sta se mudila v Miamiju in nato skočila še do San Francisca, valentinovo pa sta zaljubljenca preživela v Kanadi, kjer so ju nasmejana in odlično razpoložena ujeli paparaci, ki jima sledijo na vsakem koraku. Na letališče sta prišla do ušes nasmejana in zdelo se je, da sta bila ob prihodu nazaj v Kanado več kot odlične volje.

Kraljevi par je na letališče prišel v povsem sproščenih modnih kombinacijah in videti je bilo, da se jima prav nič ne kolca po strogem kraljevem protokolu oblačenja.

Lansko leto kraljevi par valentinovega ni slavil skupaj, Meghan je bila v Veliki Britaniji in je pod srcem nosila princa Archieja, princ Harry pa je bil na uradnem obisku na Norveškem, zato pa sta si to leto naredila dan toliko bolj romantičen in bila od jutra do večera skupaj.

Za zdaj še ni jasno, kdaj se bo par vrnil v London, kjer naj bi ju čakale še zadnje kraljeve obveznosti, že zdaj pa je jasno, da življenja v Londonu niti najmanj ne pogrešata.

Priporočamo