Poglejte si, kako zaljubljena sta bila videti princ Harry in Meghan Markle

Poglejte si, kako zaljubljena sta bila videti princ Harry in Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
9. 3. 2020

Meghan Markle in princ Harry sta znana po tem, da si v javnosti rada izmenjujeta dotike in poglede, nič drugače pa ni bilo tudi nedavno, ko sta se po dolgem času vrnila nazaj v London.

Princ Harry in Meghan Markle sta v London prišla opraviti še zadnje kraljeve obveznosti, preden se dokončno poslovita od kraljeve družine in vseh kraljevih obveznosti.

Prvič sta se po prihodu v London skupaj pojavila na podelitvi nagrad veteranom in pokazala, da je njuna ljubezen močnejša kot kdajkoli prej.

Na podelitev sta prišla z roko v roki in z nasmehi do ušes in videti je bilo, da sta zares odlično razpoložena, še posebej vojvodinja Meghan Markle, ki je kar žarela ob svojem princu.

Med podelitvijo so bile njune roke ves čas prepletene, njune oči pa so ves čas iskale drug drugega. Meghan in Harry sta že vse od začetka njunega razmerja v javnosti zelo čustvena in ljubeča in to se v vsem tem času ni prav nič spremenilo.

Vse se zdi, da vsi pretresi in vse ovire, ki sta jih morala preskočiti v zadnjih mesecih niso prav nič zamajale njune ljubezni in da sta zdaj le še močnejša kot kdajkoli prej.

Priporočamo