Poglejte si, kakšna je bila Meghan Markle na začetku svoje igralske kariere

Poglejte si, kakšna je bila Meghan Markle na začetku svoje igralske kariere (foto: Profimedia) Profimedia
5. 4. 2018

Ameriška igralka Meghan Markle ima zadnje tedne polne roke dela s pripravami na kraljevo poroko. Njena filmska kariera je zdaj le še preteklost, ameriški mediji pa se še vedno radi spominjajo, kakšni so bili njeni začetki pred kamerami.

Ko je Meghan Markle leta 2009 snemala oglas za Tostitos, si verjetno ni mislila, da bo slabih deset let kasneje zaročenka britanskega princa Harryja. 

A še preden je prišla na britanski dvor, je lepa ameriška igralka denar služila pred filmskimi kamerami, v svoj življenjepis pa je dodala tudi oglas, v katerem se odloča kateri čips bo izbrala za večerno zabavo, ki jo bo imela v svojem stanovanju. Ob prvi vrečki čipsa se sprašuje o vseh sestavinah, ki so zapisane na embalaži, nato pa na koncu izbere čips znamke Tostitos, ki ima "zgolj" tri sestavine.

Verjetno se ji takrat ni niti sanjalo, da bo leta 2018 zaročneka princa Harryja, 19. maja pa bodo vse oči svetovne javnosti uprte v njeno poročno obleko, o kateri mediji ugibajo že mesece.

Meghan se je zaradi svoje "nove vloge", bodoče žene britanskega princa, odrekla svoji filmski karieri, se preselila na Otok in zaživela povsem novo življenje. Na britanski dvor je vsekakor vnesla dobršno mero svežine, saj je do zdaj prekršila že marsikatero pravilo kraljevega protokola, a ji britanska javnost tega niti najmanj ne zameri, saj je na Otoku izjemno priljubljena, že zdaj pa postaja prava modna ikona, ki bo po vsej verjetnosti s svojim stilom zasenčila tudi samo Kate Middleton.

Priporočamo