Poglejte si, kakšna je bila študentska soba princa Harryja in katero slavno igralko je imel na zidu

Poglejte si, kakšna je bila študentska soba princa Harryja in katero slavno igralko je imel na zidu (foto: Profimedia) Profimedia
31. 8. 2018

Princ Harry je bil v študentskih dneh, ko je obiskoval prestižno šolo Eton, povsem običajen najstnik, ki je rad na zidove svoje študentske sobe lepil posterje in slike slavnih igralk.

Ameriški in britanski mediji so v teh dneh odkrili, kakšna je bila študentska soba princa Harryja. Fotografije odkrivajo, da je bil princ Harry v tistih časih povsem običajen najstnik, ki so ga zabavale in zanimale povsem enake stvari, kakor zanimajo vse ostale običajne najstnike.

Stene njegove sobe so bile polepljene s posterji na pol golih deklet, med njimi pa se je znašla tudi ameriška igralka Halle Berry, ki je mesto našla v sredini zanimive tapiserije, ki je videti kot oko. "Da, princ Harry, vidim te," je napisala Halle, številni pa so ji dejali, da bi lahko postala britanska vojvodinja, če bi le vedela, da je bil princ Harry njen goreč oboževalec.

Harry je imel na svoji pisalni mizi tudi fotografijo svoje pokojne mame princese Diane, ki jo je naravnost oboževal in jo še dan danes izjemno pogreša.