Poglejte si, kakšna je zdaj hčerkica princa Williama in vojvodinje Kate, princesa Charlotte je prava lepotica!

Poglejte si, kakšna je zdaj hčerkica princa Williama in vojvodinje Kate, princesa Charlotte je prava lepotica! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 8. 2021

Malčica odrašča v pravo lepotico, njena starša pa sta nadvse ponosna na svojo šestletnico.

Že nekaj časa se v britanski javnosti pojavljajo ugibanja, komu je bolj podobna ljubka princesa Charlotte - svoji mamici Kate ali očetu Williamu. V zadnjem času pa je prevladalo prepričanje, da je po obraznih potezah še najbolj podobna svoji prababici, kraljici Elizabeti.

V vsakem primeru pa sta starša nadvse ponosna na njo in z javnostjo občasno delita kakšen utrinek iz življenja svojih otrok. Tudi tokrat sta ga, s Charlotte v glavni vlogi. Družbo ji je delal metulj, ki je mirno počival na njeni roki. A objava na družbenem omrežju je imela posebno noto - šlo je za dejanje v okviru ozaveščanja o pomenu ohranitve metuljev, ki so del naše narave.

"Hotela sva deliti čudovito sliko metulja vrste admiral in tako opozoriti na akcijo štetja metuljev, ki poteka v Veliki Britaniji. Organizacija Rešimo metulje nas ne spodbuja samo k preštevanju, ampak tudi k ohranjanju teh čudovitih bitij," sta ob ljubkih fotografijah zapisala princ William in vojvodinja Kate.

Videti je, da ima njuna Charlotte res občutek za živali, saj metulja drži izjemno nežno, tako kot je tudi treba. Seveda je bila javnost navdušena, številni so pohvalili dejanje britanskega kraljevega para in tudi malo princesko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family 🌻 (@kensingtonroyalss)

Priporočamo