Poglejte si, kakšna lepotica je danes Monika Seleš

Poglejte si, kakšna lepotica je danes Monika Seleš (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2019

Monika Seleš je bila nekoč ena izmed najboljših teniških igralk na svetu, kasneje se je povsem umaknila iz medijev, zdaj pa se zdi, da je lepša kot kdajkoli prej.

Monika Seleš se v zadnjem času ni kaj veliko pojavljala v javnosti, zato jo je bilo še toliko lepše videti v Monte Carlu, kjer se je odvijala gala podelitev športnih nagrad Laureus. Nekdanja teniška igralka je videti bolje kot kdajkoli prej, njena postava pa je takšna kot je ni imela niti na vrhuncu kariere.

Nekdanja teniška igralka je že nekaj časa poročena z 32 let starejšim ameriškim poslovnežem Tomom Golisanom, nekdanjim lastnikom Buffalo Sabresov, po Forbesu je njegovo premoženje ocenjeno na 3,4 milijarde dolarjev. Skupaj sta že vse od leta 2009, večino časa pa preživita na Floridi, kjer imata razkošno vilo.

Monika je v svoji bogati karieri osvojila 53 naslovov, 9 grand slamov in bila kar 178  tednov na prvem mestu lestvice WTA. Nato je doživela veliko travmo, ko jo je duševno prizadeti oboževalec teniške igralke Steffi Graf z nožem zabodel v hrbet.

Z igrišč je bila odsotna kar dve leti, nato se je vrnila na športne terene. Leta 2003 je odigrala še zadnji profesionalni turnir, pet let kasneje se je upokojila.

Danes se največ posveča jogi, uživa v dolgih sprehodih s svojimi hišnimi ljubljenci in živi precej umirjeno življenje.