Poglejte si, kakšna lepotica je hčerka Cindy Crawford

Poglejte si, kakšna lepotica je hčerka Cindy Crawford (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2018

Kaia Gerber, hčerka ameriške manekenke Cindy Crawford, je prava lepotica, ki samozavestno stopa po maminih stopinjah.

Kaia Gerber ima komaj 16 let, a je v modnem svetu že dobro znano ime, modni oblikovalci pa kar tekmujejo, kdo jo bo oblekel v svoje modne kreacije.

Lepotica se je pojavila tudi na pariškem tednu visoke mode, kjer je nosila kreacije modne hiše Valentino in naravnost navdušila. Ko je Kaia stopila na modno pisto, so mnogi pomislili, da je na modno pisto prišla Cindy Crawford, saj ji je Kaia izjemno podobna. Kaia je že pred nekaj leti samozavestno zakorakala v modni svet, njena slavna mama pa budno pazi na vsak njen korak in od blizu spremlja njeno kariero. "Mami mi v vsakem trenutku lahko postreže z najboljšim nasvetom, saj je sama z vseh zornih kotov spoznala modni svet," je nedavno v intervjuju za Daily Mail dejala Kaia.

A Cindy v karieri svoje hčerke ničesar ne prepušča naključju. "Zelo je še mlada in zelo pazim na njo in vsi vedo, da je moja hčerka in vsem je jasno, da bi imeli opravka z menoj, če bi se ji slučajno kaj zgodilo," je zaščitniško dejala Cindy, ki je bila tudi v Parizu, kjer je spremljala svojo lepo naslednico.