Poglejte si, kakšne kraljeve dolžnosti je kraljica naložila Meghan Markle in princu Harryju in kdaj se vračata v London

Poglejte si, kakšne kraljeve dolžnosti je kraljica naložila Meghan Markle in princu Harryju in kdaj se vračata v London (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2020

Kraljica Elizabeta je tik pred dokončnim odhodom iz kraljeve družine princu Harryju in Meghan Markle naložila še zadnje kraljeve dolžnosti.

Kraljica Elizabeta si močno želi, da bi se princ Harry in Meghan Markle še zadnjič vrnila h kraljevim dolžnostim in da bi se še zadnjič v javnosti predstavila kot princ in vojvodinja.

Kraljica si tako želi, da bi se Harry in Meghan udeležila sprejema v westminstrski opatiji v čast Commonwealthu, ki bo 9. marca.

Za zdaj njun prihod v London še ni potrjen, številni pa so skeptični, da se bosta Harry in Meghan želela udeležiti omenjenega dogodka, saj je znano, da se s kraljevo družino nista razšla v najboljših odnosih.

Harry in Meghan sta se v začetku leta odločila, da se umikata iz kraljeve družine in zaživita bolj umirjeno življenje v Kanadi. Za zdaj se zdi, da niti malo ne pogrešata Londona, še manj pa kraljevih obveznosti.

No, če bo do njune vrnitve zares prišlo, bo to vsekakor velik dogodek za kraljevo družino, britanska javnost pa verjetno že z nestrpnostjo čaka, da vidi nadaljnji potek kraljevih dogodkov.

Priporočamo