Poglejte si, kakšno obleko je Meghan Markle nosila na sprejemu pri princu Charlesu

Poglejte si, kakšno obleko je Meghan Markle nosila na sprejemu pri princu Charlesu (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2018

Meghan Markle in princ Harry sta včeraj dahnila usodni da, po vožnji s kočijo in sprejemu pri kraljici Elizabeti, je sledil še večerni sprejem pri princu Charlesu. Nevesta pa je znova jemala dih s svojo modno kombinacijo, ki ni nikogar pustila ravnodušnega.

Po sprevodu s kočijo so se svatje zbrali na sprejemu v dvorani svetega Jurija, ki ga tradicionalno gosti kraljica. Zvečer pa so se zbrali v bolj intimnem vzdušju v sosednji rezidenci Frogmore House, kjer je sprejem gostil Harryjev oče, princ Charles. Na sprejem je bilo povabljenih zgolj kakšnih 200 izbrancev.

Seveda je bila tudi tokrat v ospredju Meghan Markle, ki je poročno obleko zamenjala za čudovito belo obleko modne oblikovalke Stelle McCartney, ki je bila oblikovana posebej za to priložnost. Princ Harry pa je vojaško obleko zamenjal za elegantno moško obleko, ki mu je izjemno pristajala.

Spregledati pa ne gre niti avtomobila, s katerim sta se Meghan in Harry popeljala na večerni sprejem. Vojvoda in vojvodinja Sussexa sta na sprejem odšla v modrem Jaguarju E-Type Concept Zero, ki je bil izdelan leta 1968, kasneje pa je bil predelan v električni avto.