Poglejte si, kateri zvezdniki so prišli na kraljevo poroko princa Harryja in Meghan Markle

Poglejte si, kateri zvezdniki so prišli na kraljevo poroko princa Harryja in Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2018

Kraljeve poroke princa Harryja in Meghan Markle so se udeležili tudi številni svetovni zvezdniki. Med povabljenci so se tako znašli David Beckham, Oprah Winfrey, Amal in George Clooney in številni drugi.

Med svati v kapeli so bili tudi številni zvezdniki, med njimi britanski pevec Elton John s soprogom Davidom Furnishem, kraljica ameriške televizije Oprah Winfrey, britanski igralec Idris Elba, ameriški igralec George Clooney s soprogo Amal, britanski nogometaš David Beckham s soprogo Victorio, britanski pevec James Blunt ter ameriška teniška igralka Serena Williams.

Poroke se je udeležila tudi igralska zasedba serije Suits, v kateri je do nedavnega igrala tudi Meghan Markle, poroke pa ni zamudila niti njena dobra prijateljica igralka Priyanka Chopra.

Mladoporočenca medtem prejemata čestitke iz vsega sveta, tudi številnih politikov, ki sicer na željo Harryja in Meghan niso bili povabljeni na poroko.