Poglejte si komaj rojenega britanskega princa!

Poglejte si komaj rojenega britanskega princa! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2018

Vojvodinja Kate Middleton je iz londonske porodnišnice že odšla domov, pred tem pa je svetu  na stopnicah porodnišnice St. Mary v spremstvu moža tudi prvič pokazala novorojenega princa.

Nepregledna množica ljudi je danes ure in ure čakala pred londonsko porodnišnico St. Mary, da bi lahko na stopnicah uzrla novorojenega princa, tretjega otroka princa Williama in vojvodinje Kate Middleton. Nekaj po sedmi uri zvečer se jim je želja uresničila, ko se je Kate Middleton pojavila pred porodnišnico in svetu pokazala komaj rojenega sina.

Fotografski objektivi so bliskali kot že dolgo ne, vsi pa so se trudili, da bi v svoj objektiv ujeli kar čim bolj popolno fotografijo. ki se je dogajal okoli njega, v naročju svoje mame se je počutil zelo udobno in je velik dogodek bolj kot ne prespal.

Vojvodinja Kate se je že zahvalila osebju bolnišnice za vso skrb, zahvalila pa se je tudi javnosti za lepe želje ob rojstvu otroka, ki jih je bila deležna.

Zdaj bodo ugibanja o imenu novorojenega princa verjetno še bolj intenzivna. Na stavnicah za zdaj najbolje kaže tem imenom: Arthur, Albert, Frederick, James in Philip, po vsej verjetnosti pa bo ime znano v roku dveh ali treh dni, kakor je bilo tudi pri princu Georgu in princesi Charlotte.

Sicer pa se je Kate na stopnicah londonske porodnišnice pojavila v rdeči obleki, njeni lasje so bili počesani nekoliko drugače kot smo načeloma vajeni pri njej. Vsekakor pa se lahko strinjamo, da je naravnost blestela.

Svetovni mediji poročajo, da je imela Kate v svoji porodni sobi na voljo tudi mojstrico ličenja in osebnega fizerja, ki sta jo skrbno uredila za prvi javni nastop po porodu tretjega otroka.

Vojvodinja Kate se bo doma lahko v miru posvetila novorojenemu princu in uživala v dragocenih družinskih trenutkih.

Priporočamo