Poglejte si, komu je princesa Charlotte neverjetno podobna

Poglejte si, komu je princesa Charlotte neverjetno podobna (foto: Profimedia) Profimedia
9. 5. 2020

Princesa Charlotte je dopolnila že pet let, oboževalci pa so opazili, da je mala princesa zelo podobna še eni članici kraljeve družine.

Charlotte so že večkrat primerjali z njeno prababico, kraljico Elizabeto, sedaj so pa opazili podobnost med njo in hčerko princese Margaret, lady Sarah Chatto.

V otroštvu je lady Sarah imela podoben stil kot princesa Charlotte, obe pa imata presenetljivo podobne poteze obraza. V nekaterih posnetkih je podobnost med njima resnično izjemna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My royal Diaries 👑🏰 (@my_royal_diaries) on

Charlotte je prava pripadnica kraljeve družine, saj so jo v preteklosti primerjali tudi z nečakinjo princese Diane, Lady Kitty Spencer.

Princ William in Kate pa sta delila tudi nove fotografije njune hčerke in z njimi obeležila Charlottin peti rojstni dan. V objavi poleg fotografij sta se tudi zahvalila vsem, ki so mali princesi za rojstni dan poslali lepe želje, iz fotografij pa je razvidno, da je Charlotte pomagala pripraviti in dostaviti pakete s hrano ranljivim prebivalcem v bližini kraljeve rezidence v Norfolku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate in William sta v času koronavirusa odločena pomagati po svojih najboljših močeh, za to pa spodbujata tudi svoje otroke.

Priporočamo