Poglejte si ljubek prizor Bradleyja Cooperja in njegove lepe hčerke, na ulicah so se vsi ozirali za njima

Poglejte si ljubek prizor Bradleyja Cooperja in njegove lepe hčerke, na ulicah so se vsi ozirali za njima (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2020

Hollywoodski igralec Bradley Cooper je ponosen očka svoje male princeske, ki jo zelo rad pelje na sprehod in po nakupih.

Bradley Cooper ne skriva, da je vloga očeta zanj najpomembnejša vloga v življenju. Svojo ljubko hčerko zelo rad pelje na sprehod, na ulicah New Yorka pa ju je mogoče videti tudi zdaj, ko že nekaj časa vlada koronavirus. 

Nedavno so bili Newyorčani priča ljubkemu prizoru, ko sta se slavni očka in njegova mala plavolasa princeska z maskami sprehodila skozi mesto in ves čas zatopljeno klepetala, kot da svet okoli njiju ne obstaja.

Prizor je bil videti sila očarljiv, še posebej zato, ker se mala lepotička verjetno še ne zaveda prav dobro, kdo je njen slavni očka in koliko drugih bi si želelo biti na njenem mestu in ga držati za roke.

Mala princeska pa je kot kaže lepoto podedovala po svoji slavni mami, ruski manekenki Irini Shayk, ki ne skriva, da svojo prvorojenko naravnost obožuje, še posebej pa dekleti radi skupaj nakupujeta in iščeta nove modne obleke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#БрэдлиКупер с дочерью Леей на прогулке в Нью-Йорке 📸 ________ #spletnik #spletnikru #bradleycooper

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

Priporočamo