Poglejte si najlepše nosečnice v letu 2019

Poglejte si najlepše nosečnice v letu 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2019

Leto 2019 smo lahko spremljali vse polno zvezdniških nosečnic, med njimi pa tudi vojvodinjo Meghan Markle, ki je s svojimi modnimi kombinacijami naravnost blestela.

Ameriška plus size manekenka Ashley Graham je nedavno svetu sporočila, da pod srcem nosi svojega prvega otroka. Zvezdnica se neskončno veseli, da bo prvič okusila čare materinstva in ne skriva, da si je vlogo mame želela že nekaj časa. Njen nosečniški stil je zares čudovit in posnemajo ga predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶 Walk Walk Fashion Baby 🎶 These @tamaramellon boots are a dream!  Low heel✅ Extended calf✅ Size 41✅ sweater dress by @shop.afrm

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Čudovit nosečniški stil smo v tem letu lahko spremljali tudi pri vojvodinji Meghan Markle, ki je navduševala s svojimi modnimi kombinacijami, ki so bile izjemno hollywoodske in takšne, ki jih pri kraljevih damah navadno ne vidimo. Vsekakor je Meghan prava osvežitev na kraljevem dvoru, ki jo je britanska kraljeva palača že nekaj časa potrebovala.

Z novico o nosečnosti je razveselila tudi izraelska manekenka Bar Refaeli, ki je znana po svojem čudovitem modnem okusu, ki tudi v času nosečnosti ni razočarala in pokazala, da so tudi nosečnice lahko zelo elegantne.

Neverjetno nosečniško eleganco je pokazala avstralska manekenka Miranda Kerr, ki je še drugič okusila čare materinstva. Njen stil je bil nadvse eleganten, manekenka pa je tudi med nosečnostjo ohranjala vitko linijo in skrbno pazila na zdravo prehrano.

Hollywoodska igralca Blake Lively and Ryan Reynolds sta se razveselila novice, da bosta še tretjič okusila čare starševstva. Igralka pa je vsako nosečnost obeležila s svojim značilnim nosečniškim stilom, ki je vsem vedno jemlje dih.

Hollywoodska igralka Anne Hathaway vedno blesti na rdečih preprogah, kjer navdušuje s svojo večno in klasično eleganco. Svoj stil pa je razvila tudi med drugo nosečnostjo in pokazala, da je tudi nosečniška moda lahko izjemno prefinjena.

Hollywoodska igralka Keira Knightley blesti v drugi nosečnosti, a je priznala, da je bila pot do druge nosečnosti vse prej kot enostavna. Igralka je srečna, da ji je uspelo zanositi, njen nosečniški stil pa je zelo sproščen in takšen, da ga lahko posnemajo ženske po vsem svetu.

Priporočamo